SEBAHATTİN SEVEN
COOKSHOP. MUTFAKLAR MÜDÜRÜ
Aralık 2007 ‘den bu yana COOKSHOP’ta çalışan Mutfaklar Müdürü Sebahattin Seven; 1998 yılında Süreyya Restaurant’ta meslek hayatına başlayarak, değerli İtalyan şeflerinin mesleki katkıları ile Turkuaz Restaurant, Maymun Restaurant, Büyük Kulüp Restaurant gibi önemli kuruluşlarda iş hayatının basamaklarını çıktı.
23 yıllık mesleki kariyeri boyunca 30’un üzerinde işyeri açılışında aktif rol oynadı.
MEMNUNE DEMİREL
GIDA KALİTE VE HİJYEN MÜDÜRÜ
2005 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Mayıs 2019‘dan bu yana COOKSHOP’ta Gıda Kalite ve Hijyen Müdürü olarak görev yapmakta olan Memnune Demirel; 15 yıllık mesleki kariyeri boyunca gıda işletmelerinde Üretim Müdürü, Catering Operasyon Yönetimi, İş Güvenliği ve Satın Alma pozisyonlarında yer almış, bu süre boyunca ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 Kalite Sistemlerinin kurulumlarında aktif rol oynamıştır.
2017 yılından bu yana Catering Guide dergisinde köşe yazıları yazmaya devam etmekte olan Gıda Mühendisimizin aynı yıl ‘Biz Sanatımızı Sunuyoruz’ adlı kitabı yayımlanmıştır.