COOKSHOP.

HABERLER

Can boğazdan gelir

Gıda güvenliği genel anlamda üzerinde önemle durul- ması gereken bir konu olmakla beraber, yaz aylarında; gıda zehirlenme riskinin, ortam koşullarının da elverişli hale gelmesi sebebiyle artan bir ivme gösteriyor olması bu konudaki hassasi- yetin arttırılmasını gerektiriyor.

Yaz geliyor

Bu ay biraz mola verip kendimizi motive etmeye zaman ayıralım diye düşündüm. Yaz gelmeye başladığında pazartesi diyetlerine başlayanlar buradamı ?

Önce iş sağlığı ve güvenliği

İş yerlerinin duvarlarında da, artık alışveriş merkezleri de dâhil birçok yerde karşılaşmanız mümkün. Eğer bu yazıların asılıyor olması uygulamanın da doğru yapıldığı anlamına geliyorsa neredeyse tüm İşyerlerinde sorun çözülmüş diyebiliriz sanırım.

Gıda güvenliğinin hassas noktası “SOĞUK ZİNCİR”

Güvenli gıda üretimi için birçok süreç olduğundan daha önceki yazılarımda kısaca bahsetmiştim. Tedarik zinciri aşamalarından lojistik, depolama ve bu aşamalarda soğuk zincirin korunması üzerinde durulması gereken hassas konulardan biri.

Yeşilcam’dan bir replik

Yeşilçam’ dan bir replik hatırlıyorum, 1968 yapımı bir filmden ‘İki su bir ekmek, iki ekmek bir biftek‘

Peki, sorumluluk bitti mi?

Az tehlikeli 50 ‘ den az çalışanı olan işyerlerinde İSG uzmanı ve işyeri hekimi atama zorunluluğu ertelendi...

Siparişiniz
SİPARİŞİ TAMAMLA